Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-05@02:03:55 GMT

12 معجون گیاهی برای بیشتر شدن شیر مادر

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۶۲۶۶۱

12 معجون گیاهی برای بیشتر شدن شیر مادر

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، شیر مادر بهترین غذا برای نوزادان است و از منظر طب ایرانی برخی از غذاها به تولید شیر در مادران شیرده کمک می‌کند.

با این شیوه ها می توان به افزایش شیر مادر کمک کرد:

ــ نخود در شیر خیسانده شود و یک شب تا صبح بماند, صبح همراه با شکر میل شود, در منابع متعددی ذکر شده که این دستور در افزایش شیر تأثیر زیاد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ــ گندم نیم‌کوب 100 گرم، جو نیم‌کوب 70 گرم و نخود نیم‌کوفته مقشر (پوست گرفته‌شده) 70 گرم را همراه با 35 گرم تخم شوید، 10 عدد انجیر خشک و 35 گرم قدومه مخلوط کرده هر صبح 70 گرم از این ترکیب را با 4 عدد انجیر و دو شاخه بادیان تازه در 12 لیوان آب بپزند تا به یک لیوان برسد, سپس دو برابر مقدار باقیمانده شیر تازه به مواد اضافه شود و مجدداً جوشانده شود, در انتها 15 گرم روغن بادام و 70 گرم شکر اضافه کرده و میل شود.

ــ آرد باقلا، آرد گندم، آرد نخود از هر کدام یک قاشق غذاخوری همراه با 4 قاشق غذاخوری مغز بادام پوست‌گرفته با کمی تخم شاهی، تخم یونجه و رازیانه همراه با شکر سفید به‌صورت فرنی پخته شود و به‌عنوان یک وعده غذایی مصرف شود.

ــ مصرف نخود یا فرنی از آرد نخود و شیر توصیه می‌شود.

ــ مصرف ماءالشعیر طبی با روغن بادام برای افزایش شیر مفید است؛ روش تهیه ماءالشعیر طبی به این صورت است که جوی مرغوب با آب به‌نسبت 1 به 20 جوشانده شود تا حدی که دانه‌های جو به‌خوبی شکفته شوند, سپس آن را با پارچه دولا صاف کرده البته دانه‌های جو نباید فشار داده شوند, سپس آب صاف‌شده مدتی بماند تا لرد آن ته‌نشین شود. آب زلال روی آن ماء الشعیر طبی است، مصرف این ماءالشعیر همراه با کمی روغن بادام شیرین می‌تواند به افزایش تولید شیر مادر کمک کند.

ــ نوشیدن ماء‌الشعیر طبی با عسل یا جلاب می‌تواند موجب افزایش شیر مادر شود؛ روش تهیه جلاب به این صورت است که نبات یا شکر را با گلاب به‌نسبت 1 به 3 مخلوط کرده با حرارت ملایم جوشانده و کف آن گرفته شود تا به نصف مقدار اولیه برسد و صاف شود, سپس زعفران به‌میزان کافی به آن اضافه شود (یک گرم زعفران به‌ازای هر کیلوگرم شکر), در زمان مصرف با مقدار مناسب آب مخلوط شده و مصرف شود.

ــ استفاده از اسفیدباج به‌عنوان وعده غذایی مادر شیرده توصیه می‌شود, اسفیدباج در منابع طب سنتی نوعی شوربا است, بنا به تعریف آب گوشت است که با گوشت مرغ یا گوسفند و سبزیجات و کمی ادویه‌های با طبع گرم پخته می‌شود به‌گونه‌ای که طعم غالبی در آن نباشد, به‌عبارت دیگر اسفیدباج شوربای گوشت است که تند و تیز و ترش نباشد و بیشتر از گوشت و پیاز و نخود تشکیل شده است.

ــ عصاره کنجد می‌تواند موجب افزایش شیر شود.

ــ ماهی شور از افزاینده‌های شیر مادر است.

ــ از جمله مواد غذایی بسیار خوب افزایش‌دهنده شیر، روغن گاو است که باید به‌صورت ناشتا استفاده شود.

ــ مغز بادام پوست‌کنده، مغز پسته، مغز نارگیل هر کدام 120 گرم، کنجد پوست‌کنده 200 گرم, همه مواد خوب آسیاب شده و سپس با شکر مخلوط شود, هر روز یک قاشق غذاخوری از مواد فوق همراه با شیر تازه مصرف شود.

ــ حریره تهیه‌شده از آرد برنج, زیره و شیر گاو در افزایش شیر مفید است.

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۶۲۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D

 

به گزارش تابناک، برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه ها می شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامدهای افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند
  • بازیکنان لالیگا همراه مادرشان در زمین مسابقه!
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • بنیاد ملی نخبگان درگذشت اسماعیل نصراللهی را تسلیت گفت
  • به مناسبت روز مادر در اسپانیا؛ بازیکنان ختافه همراه مادران‌شان وارد زمین شدند / فیلم
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد