Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی محتشمی متخصص اطفال در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: زمانی که کودک شما خواهان شیر است به او شیر بدهید، با دریافت علائم ابتدایی گرسنگی و برطرف کردن علت آن از گریه‌های آزاردهنده کودک جلوگیری کنید؛ گریه کردن آخرین علامت گرسنگی است، حتی زمانی‌که مطمئن نیستید کودک شما چه می‌خواهد به او شیر دهید، این کار مشکلی ایجاد نخواهد کرد، به یاد داشته باشید هرچه کودک شما بیشتر از سینه تغذیه کند، شیر شما افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص اطفال ادامه داد: کودک شما از سینه تغذیه می‌کند؛ دقت داشته باشید هنگام شیر خوردن کاملاً دهانش را باز کند تا کل شیر به حلق کودک راه پیدا کند، یک مشاوره شیردهی با پزشک نیز می‌تواند بسیاری از موارد را به شما آموزش دهد.

بیشتر بخوانید: تغذیه کودک بعد از یک‌سالگی؛ چگونه فرزندمان را به غذا خوردن عادت دهیم؟

با شیشه به کودک شیر ندهید

محتشمی با اشاره به اینکه مگر در مواقع ضروری کودک نباید از پستانک و شیشه استفاده کند، گفت:  هرچه کودک کمتر از سینه تغذیه کند، تولید شیر کمتر خواهد شد پس بهتر است حتی به جای دوشیدن شیر و ریختن آن در شیشه، شیر را طبیعی به کودک دهید و از دادن پستانک و شیشه به کودک پرهیز کنید.

وی ادامه داد: به کودک خود اعتماد کنید نه به ساعت؛ کودک شما می‌داند چه نیازی دارد، چرا که مغز او برای بقا برنامه ریزی شده است، اگر کودک در زمان‌های کوتاه کوتاه نیاز به تغذیه دارد به او شیر دهید؛ در صورت امکان ۲۴ ساعته در دسترس کودک باشید تا احساس رضایت کند.

آب زیاد بنوشید

این متخصص اطفال  باتاکید بر اینکه مادران باید آب زیاد بنوشند، گفت: شیردهی باعث تشنه شدن بدن می‌شود؛ اگر آب کافی ننوشید بدن شما آسیب خواهد دید و به یبوست مبتلا می‌شوید،‌ همچنین انرژی و تمرکز شما از بین می‌رود.

بیشتر بخوانید: نکات طلایی تغذیه برای کودکان یک تا سه سال

اهمیت تغذیه مناسب در دوران شیردهی

محتشمی بیان کرد: مادران باید با مصرف غذا‌های سالم و متعادل رژیم غذایی مناسب داشته باشند؛ غذا‌های مغذی مصرف کنید تا شیر کافی تولید شود، رژیم‌های غذایی در زمان شیردهی توصیه نمی‌شود مگر اینکه لطمه‌ای به تولید شیر نزند، شما به کالری بیشتری نسبت به خانم‌هایی که شیر نمی‌دهند نیاز دارید، بیشتر از گیاهان سبز پربرگ، چربی‌های خوب از قبیل آواکادو، تخم مرغ و سالمون، سبزیجات تازه، آجیل و مغز‌ها تغذیه کنید.

وی یادآوری کرد: روش‌های مختلف شیردهی، شیری کمتر برایتان خواهد داشت پس بهتر است روی یک روش درست متمرکز شوید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۵۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • توقف روند گلزنی اینتر در شب دبل شدن مقابل ساسولو / نکات آماری
  • هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»
  • فاجعه انسانی در غزه؛ هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • سازمان ملل: هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • آنروا: روزانه ۳۷ کودک در غزه مادر خود را از دست می‌دهند
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد