Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@02:31:27 GMT

انجام این کارها در دوران شیردهی ممنوع

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۰۰۲۸

انجام این کارها در دوران شیردهی ممنوع

به طور کلی ارائه بطری و پستانک در شیرخوارانی که از شیرمادر استفاده می‌کنند به دلیل ایجاد سردرگمی شیرخوار در گرفتن پستان و اختلال در تداوم تغذیه با شیرمادر و عوارض دیگر آن، توصیه نمی‌شود:

یونیسف و WHO در بخش نهم دستور‌العمل ده اقدام ترویج تغذیه با شیرمادر در بیمارستان‌های دوستدار کودک، موکداً استفاده از بطری و پستانک را در شیرخوارانی که با شیرمادر تغذیه می‌شوند ممنوع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسلماً این توصیه‌ها بر اساس مطالعات وسیع و با داشتن پایه‌های علمی قوی انجام گرفته و باید به آنها اهمیت داد.

معمولاً با آموزشی که مادر در دوران بارداری و سپس در زایشگاه پس از زایمان به او داده می‌شود باید با روش تغذیه مستقیم شیرخوار از پستان، از بیمارستان مرخص شود و جهت تداوم شیردهی از پستان، از حمایت‌های لازم بهره‌مند باشد.

چندین مطالعه نشان داده‌اند که دادن بسته‌های هدیه به مادر در زمان ترخیص که محتوی شیر مصنوعی و شیشه و پستانک باشد موجب کاهش مدت تغذیه انحصاری با شیرمادر می‌شود.

مادران شاغل نیز کار خارج از منزل را نباید بهانه‌ای برای استفاده از روش تغذیه با بطری قرار دهند.

آنان می‌توانند در ساعات حضور در منزل، شیرخوار را مستقیماً از پستان تغذیه کنند و در ایام غیبت از خانه، شیر دوشیده شده آنان با ابزار دیگری مانند فنجان یا قاشق به شیرخوار داده شود.

در برخی مهدکودک‌ها شیر دوشیده شده مادران را با بطری به شیرخوار می‌دهند.

این اقدام منجر به علاقه کمتر شیرخوار به تغذیه از پستان مادر شده و مادر با تصور ناکافی بودن شیر خود، اعتماد به نفسش را از دست می‌دهد.

عوارض استفاده از شیشه شیر و پستانک

اشکال در گرفتن صحیح پستان (Nipple Confusion) شایع‌ترین عارضه آن است که به علت وجود تفاوت در مدل مکیدن پستان مادر با بطری یا پستانک ایجاد می‌شود.

رشد نامناسب دندان‌ها به علت مکیدن نامناسب، تقویت حرکات غلط در فک و زبان و تأثیر منفی بر رشد طبیعی و تشریحی فک و دهان

کاهش تولید شیرمادر به علت: کاهش دفعات و طول مدت شیردهی عدم تخلیه پستان‌ها به صورت مکرر و مؤثر (به علت مکیدن‌های نامناسب شیرخوار)

مطالعه نشان داده است شیرخوارانی که در اکثر ساعات روز و یا هنگام شب از پستانک استفاده نموده‌اند، چهار برابر بیشتر از شیرخوارانی که از پستانک استفاده نکرده‌اند در سن شش ماهگی با قطع شیرمادر و یا کاهش طول مدت تغذیه با شیرمادر روبرو شده‌اند.

افزایش احتمال ابتلای شیرخوار به انواع عفونت‌ها: عفونت‌های مکرر گوش، اسهال و ...

* مطالعات انجام شده درمورد ارتباط بین مصرف پستانک و افزایش خطر عفونت گوش میانی نشان داده‌اند که در شیرخواران 3 تا 18 ماهه درصورت حذف پستانک، کاهش میزان حمله اوتیت حاد میانی در ماه 29 درصد بوده و درصورت استفاده از آن، 33 درصد افزایش نسبت به گروه شاهد داشته است.

* مطالعات انجام شده در مورد ابتلا به بیماری‌ها، حاکی از آن است که استفاده از آن به طور مشخصی همراه با افزایش علایمی از قبیل ویزینگ، سرفه، گوش درد، استفراغ، اسهال، تب و کولیک بوده است.

مشکلات دندانی: پوسیدگی و ناهنجاری‌های دهان و دندان

بررسی‌ها نشان داده‌اند در صورت استفاده از پستانک به دلیل افزایش لاکتوباسیل بزاقی و کاندیدا در دهان، پوسیدگی دندان و عفونت قارچی دهان بیشتر دیده می‌شود.

اختلال در تنفس و کاهش سطح اشباع اکسیژن خون به علت بر هم زدن هماهنگی بین تنفس و بلع شیرخوار

ایجاد وابستگی

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نوزاد شیردهی تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۰۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد از کرج و آزاد راه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع شد

تین نیوز

 

رئیس پلیس راه البرز گفت: تردد از آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران برای روان سازی ترافیک ممنوع شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سرهنگ "پیمان کرمی " روزشنبه اظهار کرد: این ممنوعیت تردد به سبب کاهش بار ترافیکی و بازگشت سفر به سمت کرج و تهران صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: تردد انواع وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران و کرج با اعلام ماموران پلیس راه در محل از سه ساعت دیگر به طور کامل یک طرفه می شود.

کرمی گفت: اکنون تردد از میدان امیرکبیر تا شهرستانک فقط برای افراد بومی میسر است.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ به صورت شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.

نیمی از جاده کرج - چالوس به مسافت ۱۶۰ کیلومتر در استان البرز و مابقی در مازندران واقع شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است
  • سیدرضا اکرمی: امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است/ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی کار نیست؟
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • تردد از کرج و آزاد راه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع شد
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • سکانس‌هایی از فیلم ورود و خروج ممنوع
  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • به این دلیل چیپس نخورید!