Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا -

مادران شیرده حداقل 500 کالری بیشتر از حالت عادی در روز نیاز دارند
مادر باید به نوزاد خود اجازه دهد که هر موقع از شبانه روز، شیر او را بمکد. عمل مکیدن سبب تولید شیر بیشتر در مادر می شود.
شیر مادر دارای ترکیبی منحصر به فرد از اسیدهای چرب، لاکتوز، آمینو اسید، ویتامین، ماده های معدنی، آنزیم ها و دیگر عوامل مهم، میباشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیر مادر هر چیزی که بچه برای هضم اسان، رشد مغز و محافظت از بیماریها و عفونت ها را احتیاج دارد را دارا میباشد .
چقدر زمان می برد تا غذا به شیر تبدیل شود؟
زمان تبدیل غذا به شیر مادر حدود 4 تا 6 ساعت است. شیر مادر در سلول های بافت سینه ساخته میشوند که جریان خونش بسیار پرسرعت است. هنگامی که چیزی می خورید یا می نوشید( هر آنچه باشد، خوراکی، نوشیدنی یا حتی دارو)، بدن مواد را هضم میکند و جذب جریان خون میشود . بعد خون از سلول های سینه می گذرد. این سلول ها آب، پروتئین و مواد شیمیایی را از خون بیرون میکند و آن ها را در شیر مادر متمرکز می سازد.
آنچه خورده اید، یک یا دو ساعت بعد از بلعیدن در جریان خون و چهار تا شش ساعت بعد از آن در شیرتان ظاهر میشود . برای اغلب مادران و نوزادان، غذایی که مادر می خورد، به ندرت مشکل زا است. ولی درصورتی که هر بار که غذای خاصی می خورید و فرزندتان بدخلق میشود ، باید به آن توجه کنید. چهار تا شش ساعت طول میکشد تا مواد شیمیایی غذا به شیر مادر انتقال یابد و غذا تبدیل به شیر مادر شود.
چگونه می‌توان فهمید نوزاد شیر کافی می‌خورد؟
در واقع اصلاً راهی برای تعیین اینکه در هر نوبت شیردهی نوزاد چه اندازه شیر می خورد، وجود ندارد؛ ولی با علامت های زیر میتوان مشخص کرد که آیا شیری که نوزاد می خورد برایش کافیست یا خیر:
- افزایش تدریجی وزن نوزاد بر اساس معیارهای علمی
- شنیدن صدای فرو بردن شیر به وسیله نوزاد موقع شیردهی
- شیردهی بین هشت تا دوازده نوبت در روز و سیر بودن نوزاد بین دفعات شیردهی
- دفع مدفوع مناسب با تعداد دفعات شیردهی
- حس پر بودن سینه ها قبل از شیردهی و حس سبکی آنها بعد از شیردهی
درصورتی که علائم و آثار حاکی از این باشد که شیر به میزان کافی تولید نمی شود، زنان ناچار هستند به دنبال راه‌های افزایش شیر خود باشند. درصورتی که کم بودن شیر سبب گرسنگی نوزاد شود، با افزایش شیر مادر بچه سالم تر و شاداب تر خواهد شد.

افزایش مصرف میوه و سبزی های تازه به افرایش تولید شیر کمک زیادی می کند
نکاتی برای در مورد شیر مادر
1- مادر باید به نوزاد خود اجازه دهد که هر زمان از شبانه روز، شیر وی را بمکد. عمل مکیدن باعث تولید شیر بیش تر در مادر میشود . هر چه مراتب مکیدن شیر به وسیله نوزاد بیش تر باشد، تولید شیر هم در مادر بیش تر خواهد بود.
2- مادر نباید خود سینه را از دهان نوزاد بگیرد و به وی شیر ندهد، بلکه باید به نوزاد مهلت دهد تا خود شیر خوردن را رها کند. گرفتن سینه از دهان نوازد، روی محرک های طبیعی تولید شیر تأثیر منفی می گذارد.
3- مادران شیرده دست کم 500 کالری بیش تر از وضعیت معمولی در روز احتیاج دارند. درصورتی که کم تر از این اندازه کالری دریافت شود، میزان شیر تولید شده در مادر هم کم تر خواهد بود. متأسفانه بعضی مادران بعد از زایمان، رژیم های سخت لاغری می گیرند و در نتیجه شیرشان کم میشود .
4- به مادران شیرده توصیه میشود اندازه مایعات دریافتی خود را افزایش دهند. افزایش استفاده از آبمیوه های تازه و استفاده میوه و سبزی های جدید به افرایش تولید شیر کمک زیادی میکند .
غذاهایی برای افزایش شیر مادر
دانه رازیانه و افزایش شیر مادر
استفاده از دانه رازیانه سبب افزایش شیر مادر میشود .
آب هویج افزاینده شیر مادر
نوشیدن یک لیوان آب هویج در صبحانه یا ناهار به افزایش شیر مادر به طرزی عجیب کمک می کند، همچنین این نوشیدنی سرشار از ویتامین A است و دربهبود کیفیت شیر مادر تاثیری ویژه دارد.
افزایش شیر مادر با مصرف کدو
کدو یکی از سبزی ها با مقدار مواد مغذی بالایی است. کدو دارای مقدار زیادی آب است، بنابراین در تامین آب بدن مادر در دوران شیردهی موثر است.
دانه شنبلیله موثر در افزایش شیر مادر
قرار دادن دانه شنبلیله در وعده های غذایی مادران در دوران شیردهی برای افزایش شیر مادر مؤثر است.
گردآوری: بخش کودکان بیتوته


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۸۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!

پروژه‌های خاص خودرویی همیشه طرفداران ویژه خود را داشته است. تبدیل برخی از خودروهای پرطرفدار به سگمنت دیگر در چند سال اخیر توجه ماشین‌بازهای بسیاری را به سمت خود جلب کرده است. معرفی پیکاپ یا همان وانت بی‌ام‌و M۴، یکی از این پروژه‌های خاص بوده و شباهت جالبی به ماجرای تولید نسخه وانت پراید در کشورمان دارد!

به گزارش خبرآنلاین، این خودرو که بی‌ام‌و M۴ Maloo نام دارد، دارای روکش ضد خش جدید با روکش آینه‌ای است. اما بدون شک جذاب‌ترین ویژگی این خودرو، بدنه ute است که آن را به اولین پیکاپ M۴ در جهان تبدیل کرده است.

این تبدیل توسط DinMann تکمیل شد که مسلماً کار بسیار منظمی را انجام داده و با اقداماتی نظیر برش بخش عقبی سقف، جدا کردن کابین، اضافه کردن قسمت بار و قاب فلزی سفارشی و یک درب عقب کاربردی همراه شده است. کل این فرایند تبدیل شش هفته طول کشیده است.

قطعات فیبرکربنی روی سپرها و رکاب‌های جانبی دیده می‌شوند. به‌روزرسانی‌های دیگری مانند روکش موتور جدید و ادوات فیبرکربنی روی داشبورد به کار برده شده‌اند. بخشی از صندلی ردیف عقب هنوز در داخل کابین وجود دارد.

نشان Competition به این معنی است که موتور ۳.۰ لیتری شش‌سیلندر توئین توربو، ۵۰۳ اسب بخار قدرت و ۶۵۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. قدرت تولیدی از طریق یک گیربکس هشت‌سرعته اتوماتیک با کمک سیستم xDrive به هر چهار چرخ منتقل می‌شود.

دیگر خبرها

  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • نوزادِ عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر متولد شد
  • تولد یک نوزاد در هیاهوی سیلاب/نجات جان دو انسان توسط امدادگران
  • تولد یک نوزاد در هیاهوی سیلاب نهبندان
  • آغاز زندگی در حرکت خودرو امداد
  • شیرینی‌ها و شگفتی‌های کودکان به روایت یک دیدار
  • نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهرمتولد شد
  • حرکت یافتن زندگی در چهارچرخ امداد
  • تولد نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!