Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@01:58:48 GMT

افزایش مصرف انحصاری شیر مادر در خرمشهر

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۹۵۲۵۷

افزایش مصرف انحصاری شیر مادر در خرمشهر

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،پرویز میرزایی رئیس مرکز بهداشت خرمشهر گفت: مصرف شیر مادر به‌ویژه در ماه‌های ابتدایی تولد یکی از مؤلفه‌های تأثیرگذار بر سلامت نوزاد در این مدت و حتی بزرگ‌سالی است که میزان تغذیه انحصاری با شیر مادر خرمشهر در سال ۹۷، ۷۴.۵ درصد و در سال ۹۶، ۶۴ درصد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، تداوم شیردهی تا دوسالگی را نیز یکی از اولویت‌های بهداشتی در سلامت کودکان دانست و ادامه داد: درصد تداوم تغذیه با شیر مادر تا یک‌سالگی در خرمشهر طی سال ۹۶، ۸۶.۵ درصد بوده که این رقم در سال ۹۷ با اندکی کاهش به ۸۶.۲ رسیده است همچنین تداوم این روند تا دوسالگی بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در سامانه در سال ۹۶، ۵۲.۷ بود که در سال ۹۷ به ۶۰ درصد افزایش‌یافته است.

رئیس مرکز بهداشت خرمشهر به دلایل مختلف تجویز تغذیه با شیر مصنوعی هم پرداخت و گفت: در برخی موارد که هشت مورد آن‌ها شاخص است ضرورت تجویز با شیر مصنوعی تشخیص داده می‌شود که از مهم‌ترین آن‌ها مطلوب نبودن نمودار رشد شیرخوار و مواردی همچون بیماری بوده است.

او افزود: در پی آمار به‌دست‌آمده حدود ۵۳ درصد از موارد تجویز شیر مصنوعی مطلوب نبودن نمودار رشد شیرخوار، ۱۴.۷ درصد سایر موارد همچون بیماری‌هایی از قبیل شکاف کام، ۱۲.۶ درصد چند قلویی، ۱۰.۴ درصد بیماری‌های مزمن و صعب العلاج،۵.۶ درصد داروها و مواد رادیواکتیو، ۱.۸ درصد جدایی والدین با حضانت پدر، ۱.۰۱۷ درصد فرزندخواندگی و ۰.۵ درصد فوت مادر بوده است.

میرزایی در ادامه با شاره به اینکه از ۱۰ تا ۱۶ مرداد هفته جهانی تغذیه با شیر مادر است، مهم‌ترین برنامه‌های مرکز بهداشت خرمشهر به همین مناسبت را برشمرد.

 بنا به گفته رئیس مرکز بهداشت خرمشهر برگزاری کلاس‌های آموزشی برای کارمندان وکارگران ، پایش ادارات خرمشهر از نظر حمایت از مادران شاغل ، آموزش مادران باردار در مراکز، خانه‌های بهداشت و مرکز زایمان فیزیولوژیک و همچنین برگزاری کمپین دریکی از مراکز جامع سلامت خرمشهر ازجمله اقدامات انجام‌شده در هفته شیر مادر بوده است.

انتهای پیام/ د

افزایش بیش از ۷۰ درصدی مصرف شیرمادر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی مرکز بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۵۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یوسف روستا  با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • ۹۰۰۰ کمبود ماما در مقابل ۳۰۰ مجوز استخدام
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • افزایش سه درجه ای دما در آبادان و خرمشهر
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد در تاکستان