Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@03:45:28 GMT

نسخه بوعلی سینا برای افزایش شیر مادر

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۸۰۸۳۵

نسخه بوعلی سینا برای افزایش شیر مادر

مادران شیرده، به خصوص کسانی که برای اولین بار مادر شده اند، اغلب نگران این هستند که آیا عرضه شیرشان کافی است یا خیر. اغلب مادران به اندازه کافی شیر برای فرزند خود تولید می‌کنند، اما گاهی اوقات برخی از مادران قادر به تولید مقادیر کافی شیر نیستند.
از آنجا که شیر مادر یک منبع غذایی بسیار مهم برای نوزادان تازه متولد شده است، برداشتن گام‌هایی جهت افزایش تولید آن مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تکمیل سری مطالب گذشته نمناک روش‌های طبیعی برای افزایش شیر مادر را آورده ایم، امیدواریم مطالعه این بخش بتواند برایتان کمک کننده باشد.

نسخه‌های طب سنتی برای افزایش سریع شیر مادر
۱. شنبلیله:

یک قاشق سوپ خوری دانه‌های شنبلیله را در یک فنجان آب خیس کنید. صبح ها، این آب را به همراه دانه‌های شنبلیله به مدت چند دقیقه بجوشانید. از این محلول استفاده کنید و هر روز این چای را بنوشید تا نتایج مثبتی به دست آورید.

شما می‌توانید به جای آن سه کپسول شنبلیله را بردارید، سه بار در روز برای ۱۰ روز اول بخورید. سپس دو کپسول و سه بار در روز برای ۱۰ روز آینده مصرف کنید. در نهایت یک کپسول، سه بار روزانه برای ۱۰ روز دیگر را مصرف نمایید.

توجه: زنان مبتلا به دیابت و آسم نباید از شنبلیله استفاده کنند.
۲. زیره:

یک قاشق چای خوری از زیره را با یک قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید. این مخلوط را روزانه با یک لیوان شیر گرم قبل از رفتن به رختخواب برای چند هفته بخورید.

متناوبا می‌توانید دو قاشق چای خوری زیره سبز را به یک و نیم فنجان آب اضافه کرده و آن را بجوشانید. یک و نیم فنجان شیر و یک قاشق چای خوری عسل را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و هر روز به مدت چند هفته بنوشید.

۳. دانه رازیانه

این گیاه خاصیت ضدنفخ دارد که می‌تواند برای مادر و کودک مفید باشد و دارای هورمون‌های گیاهی است که از طریق تحریک غدد مترشحه شیر باعث افزایش شیر مادران شیرده می‌شود. برای افزایش شیر مادران شیرده باید روزانه ۵ گرم یا یک قاشق مرباخوری از این دانه استفاده نمایند و یا برای تاثیر بیشتر، دانه‌ها را پودر کرده و روی غذا بریزند و یا آن را با شیر یا آب مخلوط نمایند.

همچنین می‌توان رازیانه را با ماست مخلوط و مصرف کرد. رازیانه دارای خواص ضداسپاسم، خلط آور، ضدسرفه، افزایش دهنده میل جنسی، مقوی قلب، ادرارآور و ضدمیکروب است، اما مصرف زیاد آن ممکن است باعث استفراغ و یا حساسیت گردد.

یک قاشق سوپ خوری دانه رازیانه را به یک فنجان آب داغ اضافه کنید. فنجان را بپوشانید، بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند و سپس راه حل را تغییر دهید. چای را دو بار در روز بنوشید.

همانطور که در بخش بارداری و نوزاد نمناک برای تکمیل گفته ایم می‌توانید، یکی و نصفی فنجان رازیانه، زیره سبز و آبنبات را در یک کاسه بریزید. این مواد اولیه را به پودر خوب تبدیل کنید. یک قاشق چای خوری از آن با یک فنجان شیر مخلوط کنید و سه بار در روز، به مدت یک یا دو هفته بخورید. هم چنین سعی کنید دانه رازیانه را در آشپزی خود بگنجانید.

۴. دارچین:

یک مقدار پودر دارچین و یک قاشق چای خوری عسل را باهم مخلوط کنید. آن را همراه با یک فنجان شیر گرم بنوشید. هر روز قبل از خواب برای یک یا دو ماه تکرار کنید.

۵. سیر:

سه حبه سیر را رنده کنید، سیر رنده شده را در یک فنجان آب بجوشانید تا زمانی که مقدار به حدود یک چهارم کاهش یابد. یک فنجان شیر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره آن را بجوشانید. از روی حرارت بردارید و با یک قاشق چای خوری عسل مخلوط کنید و اجازه دهید خنک شود. آن را هر روز صبح در طول شیردهی بنوشید.

۶. هویج و چغندرقند:

آب تازه دو عدد هویج و دو چغندرقند را بگیرید. نمک یا عسل را بنا به سلیقه تان اضافه کنید. در نمناک توضیح داده ایم که دو بار در روز به مدت چند هفته بنوشید. متناوبا، شما می‌توانید سالاد یا سوپی با هویج و چغندرقند درست کنید و روزانه آن‌ها را بخورید تا میزان شیرتان را افزایش دهید.

۷. ریحان:

ریحان از خانواده نعناع است که جزء گیاهان معطر و دارای خاصیت ضدنفخ برای مادر و کودک می‌باشد و بسیار شیرافزاست. این گیاه، ضد درد، ضدآلزایمر، ضدسرطان، ضدتب، هضم کننده غذا، ادرارآور، قاعده آور، مقوی معده و آرامبخش است.

در یک ماهی تابه، یک فنجان آب و شش تا هشت برگ ریحان خرد شده را ترکیب کنید. بگذارید مخلوط به مدت یک تا دو دقیقه بجوشد، حرارت را کاهش دهید و بگذارید حدود ۵ دقیقه بماند. مخلوط را از روی حرارت بردارید و صاف کنید. کمی عسل طبق سلیقه تان اضافه کنید. این ترکیب را دو بار برای چند ماه پس از زایمان بنوشید.
۸. جلبک دریایی:

مقدار ویتامین A. موجود در جلبک دریایی ۲ تا ۳ برابر بیشتر از هویج، ۱۰ برابر بیشتر از کره، ۹ برابر بیشتر از شیر گاو، و ۱۶ برابر بیشتر از کلم است. به طور خلاصه، جلبک دریایی حاوی مواد مغذی خوب زیادی است و برای گردش خون، دفع، و تولید شیر مادر مفید است. شما می‌توانید از جلبک دریایی برای درست کردن غذا‌های خوش مزه از جمله سوپ جلبک، رول برنج یا سالاد استفاده کنید.

۹. برنج قهوه ای:

خوردن برنج قهوه‌ای یکی از نکات شناخته شده در مورد نحوه افزایش سریع تولید شیر است. برنج قهوه‌ای یک دانه مغذی است، زیرا حاوی مواد معدنی زیادی است و عناصری که به تصفیه سموم بدن کمک می‌کند، مواد سمی را زیر پوست حذف می‌کند، به بعد از زایمان کمک می‌کند که وزن خود را در جهت افزایش سلامت از دست بدهند و شیر بیشتری تولید کنند. شما می‌توانید شیر برنج قهوه‌ای را بنوشید و یا از این نوع برنج برای بعضی از غذا‌ها استفاده کنید.

۱۰. اسفناج:

این مورد برای نحوه افزایش تولید شیر مادر به سرعت مناسب است. این یک سبزی محبوب در آسیا است. اسفناج حاوی ویتامین A۳، B۳، ساپونین و آهن است، بنابراین برای زنان پس از زایمان خوب است. آهن و اسید فولیک دو ماده مغذی کم مصرف هستند، که برای همه، به ویژه زنان پس از زایمان، ضروری می‌باشند.

۱۱. خرما:

خرما می‌تواند خون ما را تغذیه و پشتیبانی کند، که به تولید شیر کمک خواهد کرد. آن‌ها را به صورت سوپ مصرف کنید، آب داغ را روی آن‌ها بریزید. حتی می‌توانید آن‌ها را به شیرینی‌های بلغور جو دو سر برای افزایش قدرت شیر اضافه کنید.

۱۲. غذا‌های دارای لاکتوزدار را مصرف کنید:

برای افزایش شیر، خوب است که غذا‌هایی را مصرف کنید که حاوی لاکتوز می‌باشند.

برای مثال:

دانه‌های کامل، مانند جو دوسر
سبزیجات ریشه‌ای قرمز / نارنجی، مثل سیب زمینی شیرین
آووکادو
بذر رازیانه و شنبلیله
لوبیا‌ها و حبوبات
آجیل
سبزیجات سبز و برگدار
دانه ها، شامل کدوتنبل، بذر کتان، چیا و شاهدانه
۱۳. بادام زمینی

گیاه بادام زمینی که قسمت مورد استفاده آن دانه‌هایی است که در بازار به صورت خام یا نمک زده و یا بو داده به فروش می‌رسد. این گیاه برای رقیق شدن خون موثر است و ضداکسیدان، افزایش دهنده قوای جنسی، ضدقارچ، مسکن درد‌های سینه و شیرافزا می‌باشد.

روغن بادام زمینی که به صورت مایع با رنگ زرد روشن می‌باشد و ویتامین‌های B۱ و D. در آن وجود دارد از روغن‌های خوب خوراکی است که باعث افزایش کلسترول و چربی نمی‌شودولی ممکن است بعضی افراد نسبت به آن حساسیت داشته باشند.

۱۴. سیاه دانه

سیاه دانه از گیاهان معطر است و مصرف خوراکی آن باعث رفع نفخ در مادران شیرده و کودکان می‌شود. این دانه ضددرد، ضدسرطان، ضدحساسیت، هضم کننده غذا، ادرارآور، کاهش دهنده پرفشاری خون، کاهش دهنده اوره خون، محرک سیستم ایمنی بدن، مقوی معده و شیرافزا است. مقدار مصرف روزانه سیاه دانه ۲ گرم می‌باشد و بهتر است برای اثرگذاری بیشتر، دانه‌ها له شوند. این گیاه را نباید در دوران بارداری مصرف کرد.

۱۵. سیب زمینی

سیب زمینی حاوی مقدار زیادی نشاسته است و از نظر پروتئین بسیار ضعیف بوده و حداکثر حاوی ۵ درصد از این ماده است، ولی از نظر وجود آهن، ویتامین C. و ویتامین ۲ B. (ریبوفلاوین) غنی می‌باشد.

مصرف سیب زمینی سبب افزایش شیر مادر خواهد شد. مهم‌ترین اثرات سیب زمینی شامل اثرات ضددرد، ضدمیکروب، تقویت کننده قلب، ادرارآور، پایین آورنده پرفشاری خون، خواب آور، خلط آور، تقویت کننده عضلات، اشتهاآور می‌باشد.

رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی برای افزایش شیر مادر:
مادران شیرده باید از رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی بهره‌مند شوند، که شامل انواع چربی‌های سالم و غذا‌های غنی از آنتی اکسیدان است، از جمله میوه ها، سبزیجات و دانه‌های کامل. اضافه کردن انواع غذا‌ها به طور طبیعی می‌تواند به افزایش شیرتان کمک کند.       منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شیرمادر زیره طب سنتی برای افزایش شیر مادر برابر بیشتر شما می توانید استفاده کنید سه بار در روز مادران شیرده دانه رازیانه مخلوط کنید یک فنجان شیر برنج قهوه ای پس از زایمان بادام زمینی جلبک دریایی برای ۱۰ روز یک فنجان آب اضافه کنید مدت چند تولید شیر مواد مغذی مصرف کنید سیب زمینی چند هفته دانه ها دو بار غذا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۰۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد

برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می‌تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان‌ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می‌شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می‌شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری‌های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می‌آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می‌تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می‌تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه‌ها می‌شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامد‌های افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها